Cartofi acordeon

de corina241 in Aperitive / Garnituri, 11 Noi 2010 | 5409 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi potriviti
  • 200g muschi tiganesc
  • 250g cascaval
  • 1 cubulet unt
  • condimente
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi acordeon:

Cartofii se curata de coaja,se spala si se cresteaza pastrand o distanta de 1 cm intre fiecare taietura si lasam totodata un cotor in partea de joc pentru a ramane ''legat''(foto 1).

In fiecare crestatura se pune cate o feliuta subtire de muschi ,alta de cascaval si tot asa pana terminam cartoful.Condimentam dupa gust.

Apoi ungem fiecare cartof cu unt si ii punem intr-un vas yena cu putina apa si condimente.Acoperim cu un capac si dam la cuptor pentru 40 minute.

I-am servit cu salata verde si boabe de porumb!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi acordeon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Galuste de cartofi umplute cu branza , cu garnitura de varza rosie